Softwarearen ingeniaritza : garapen monolitikotik hiru mailako arkitekturara bezero/zerbitzariak bisitatuz II. atala - Zubizarreta Aizpuru, Jose Ramon; Altuna, Ander; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2008)
Aplikazioaren analistak, hiru mailako arkitektura erantsi nahi dionean eraiki nahi den aplikazio informatikoari, erabaki garrantzitsuak hartu behar ditu diseinua eta inplementazioa bideratzeko eta egokitzeko lanean ari den erakunde informatikoaren lan egiteko erara eta aplikazioak eskatzen duen konplexutasun mailara.
Bibliografia: 519-529
Keywords: Softwarearen ingeniaritza; Baliabide digitalak; Monografiak