Teknopolis : gozogintzaren aurpegi teknologikoa : 2020ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Pixel (: EITB, 2020)
Gozogintza tradizioz artisau-lana izan bada ere, gozoen atzean teknologia egon daiteke. Egun, asko dira industriara saltoa eman duten gozogintza lantegiak eta horietako bat bisitatuko dugu aste honetan. Casa Eceiza euskal enpresa ezagunak Lizartzan duen lantegian gozoak egiteko erabiltzen dituzten prozesu teknologikoak ikusiko ditugu. Tradizioa, artisau-lana eta teknologia uztartzen dituzte enpresa honetan.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Dietetika; Elikagaiak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak