Teknopolis : kirola milimetrora : 2020ko denboraldia (: EITB, 2020)
Atletismoan, eta kirolean oro har, ezin da aliritzira jokatu. Sportsolution enpresa bizkaitarrak baliabide teknologikoak garatzen ditu funtsezkoak diren doitasuna eta fidagarritasuna bermatzeko. Luzera-jauzian eta jauzi hirukoitzean distantziak neurtzeko garatu duten sistema da haien produktu-izarra. Ikusmen artifizialean eta irudi digitalean oinarritzen da.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Baliabide digitalak; Telesaioak