Zorion festa - Usabiaga, Lur (Donostia : Rayo Rosa, 2019)
Indi zorion festa zoragarri bat prestatzen ari da! Baina laster jakingo du bere lagunak ez direla festara joango elikagai desberdinei alergia diotelako. Alergia, alergia, alergia... Aurkituko al du Indik haiei laguntzeko modurik? Adiskidetasunari buruzko ipuina. Denon artean bizitza politagoa egin dezakegulako.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Urtebetetzea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Janari alergia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura