Maule Lextarre - Sokarros, Allande (1957-2021) (1957-2021); Urmeneta, Asisko; Campistron, Dom (Donostia : Elkar, 2019)
Ezagutzen dituzu euskal hiriak?Euskal Herrian ekialdeena dagoen hiriburua da Maule-Lextarre, tamainaz txikia, historia eta nortasun handikoa. Zer ziren zinbideak? Nor da Matalaz? Non da Laminen iturria? Eta ur hotza eta epela batera ematen dituen Laminen iturria? Egun bakarrean burutzeko ibilbidean, lehengo eta egungo Maule-Lextarreren argazki hurbila jasoko dugu, eta Zuberoan barrena egiteko itzuli polita ezagutuko.
2019/09/30
2019/09/30
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Euskara -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak