Maddi lepaluze abenturazalea - Soria de Carlos, Natalia; Errea, Inma (Berriozar : Denonartean, 2015)
Behin batean bazen jirafa bat, abenturazale izugarri suharra, aski txolina eta izukaitz samarra, lagunak maitatzen eta zaintzen zekiena
3-5 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Errimak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jirafak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura