Max eta Mia itsaslaminekin - Calafell, Roser; Dickinson, Vita; Castro, Maddi (Barcelona : La Galera, 2016)
Yelloy Van barruan bizi gara eta izena dugu Max eta Mia. Gauero, lo gaudenean egiten dugu bidaia. Gosaldu ostean goaz bazterrak miatzera. Pasa orrialdea eta zatoz gurekin jolastera.
Jolasak eta bitxikeriak
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Abenturak; Sirenak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak