Londresko misterioa - Sortland, Bjorn; Bredesen, Trond 1956-); Urkulo, Iraitz ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
David eta haren familia Londresen daude oporretan. Egonaldia oso atsegina izaten ari da, aspaldiko ezagun batek laguntza eskatzen dien arte anaia zertan dabilen jakiteko. David eta osaba William inoiz hasi behar izan ez zuten ikerketa batean murgilduko dira.
10 urtetik aurrera (berdea)
Jat. izenb.: London-mysteriet
Keywords: Misterioa; Artea -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Londres -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura