Ttottoka-Pottoka : mutua zirudien dortoka - Villanueva, Carmen; Caballero, Paul; Ruiz de Velasco Artaza, Ibone; Hitzurun Hizkuntz Zerbitzuak (Sopela : Ediciones Fortuna, 2016)
Ttottoka-pottoka animalia guztiekin ibiliko litzateke jolasean, hainbesteko beldurrik ez balu. Lotsa ematen dio besteekin harremanetan jartzeak eta ziurtasunik gabe sentitzen da; horregatik ezkutatzen da oskolean. Baina ekaitz handi bat izaten den egun batean, lotsa gaindituko du eta ikusiko du... zenbat gauza egin ditzakeen bere gordelekutik aterata!
Gida bat ere badauka guraso eta tutoreentzat
3 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: "La tortuga Taratuga es tan tímida que parece muda "
Keywords: Herabetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura