Argitxo eta gure gorputza - Euskal Herriko Ikastolen Elkartea; Baztarrika, Belen; Arregi, Nerea; Torres, Iker; Morente, Enrique; Respaldiza, Juanjo; Euskal Herriko Ikastolen Elkartea (Donostia : Euskal Herriko Ikastolen Elkartea, 2019)
Jolasean, norberaren gorputza ezagutuz, eta norberaren hezur eta organo nagusiak identifikatuz, hezkidentzan oinarritutako balioak garatzea, eta, besteekin adiskidetasun harremanak gorpuztea.
4-8 urte
Keywords: Giza gorputza; Anatomia; Jolas didaktikoak