Arima galdua - Tokarczuk, Olga; Concejo, Joanna; Gracia Quintana, Izaskun (Barcelona : Thule, 2019)
"Norbaitek goitik ikusiko bagintu, ikusiko luke mundua presaka dabilen, izerditan eta nekatuta dagoen jendez beteta dagoela". Adin guztientzako arte-liburu gisa sortuta, itxaropenari, pazientziari eta instrospekzioari buruzko istorio hunkigarria da "Arima galdua", 2018ko Ragazzi Bologna Saria (Aipamen Berezia Fikzioan) jaso zuena. Epaimahaiaren arabera, "Liburu honen gai filosofikoa, arima-gaia bera, bakea eta meditazioa sentiarazten dituzten ilustrazioen bidez esploratzen da. Joanna Concejo aritstak oroimenak deitutako malenkonia eta poza irudikatzen ditu trazu finez eta marrazki zehatzekin".
Keywords: Helduentzako Literatura