Sautrela: paperezko lurraldeak : 2004ko denboraldia, urriak 28 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Martin; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2004)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): paperezko lurraldeak
Testu hautatua: PAKO ARISTI: "ISTORIO BAT KONTATU NAHI DIZU ETA"
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak