Sautrela: ehun urte eta gero, euskaraz : 2004ko denboraldia, uztailak 2 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Martin; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2004)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): ehun urte eta gero, euskaraz
Testu hautatua:KIRMEN URIBE
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura