Sautrela: liburudenda bereziak : 2008ko denboraldia, maiatzak 31 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2008)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): liburudenda bereziak.
Testu hautatua: ITXARO BORDA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura