Sautrela: Navokoven uda : 2008ko denboraldia, azaroak 15 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2008)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Navokoven uda.
Mundua mundu: PERNILLE HANSEN, PABI ASTONDOA, MARIA EUGENIA MALORA, LOURDES GASTEARENA, JOSU REPARAZ, XURI PUEBLA, KEIKO SUZUKI, STEPHEN MORAN
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura