Sautrela: "Hitzaren Margoak". CY Towmbly : 2009ko denboraldia, urtarrilak 19 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2009)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): hitzaren margoak. CY Towmbly.
Mundua mundu: "ROCKA". KEIKO SUZUKI, SAIOA ESKAMENDI, JOSEBA DEL RIO, IMANOL MOLINILLO, PAT COWIE, AITOR HERRERA, AUDRA AMANAITYTE, STEPHEN MORAN, JOSEBA OSSA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura