Sautrela: heriotza : 2009ko denboraldia, martxoak 23 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2009)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): heriotza.
Mundua mundu: HERIOTZA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura