Sautrela: emakume masoiak : 2009ko denboraldia, urriak 19 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2009)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): emakume masoiak.
Testu hautatua: IRATI JIMENEZ (WALT WHITMAN)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak