Sautrela: "Hies ederra", eleberri grafikoa : 2009ko denboraldia, azaroak 23 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Unai; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2009)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): "Hies ederra", eleberri grafikoa.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: JEAN BAUDRILLARD
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura