Sautrela : idazleak eta drogak : 2010eko denboraldia, urtarrilak 4 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): idazleak eta drogak.
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: GUILLAUME APOLLINAIREN OLERKI BAT
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak