Sautrela: ijitoak: hain hurbil, hain urrun : 2004ko denboraldia, ekainak 11 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Martin; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2004)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k):ijitoak: hain hurbil, hain urrun.
Testu hautatua: PAKO ARISTI: IZURDEEN DANTZA ITSASOAN. ZANASIS JATSOPULOS
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura