Sautrela: ezinezko maitasuna : 2010eko denboraldia, urtarrilak 18 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): ezinezko maitasuna.
Testu hautatua: RAMON SAIZARBITORIA: "BELARRAREN AHOA", HARKAITZ CANO
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura