Sautrela: Armiarma.com : 2010eko denboraldia, otsailak 1 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Armiarma.com: euskarara ekarritako literatura-testuak.
Testu hautatua: RAMON SAIZARBITORIA: PATRI URKIZU
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura