Sautrela: amaierak : 2010eko denboraldia, otsailak 27 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): amaierak.
Testu hautatua:IRATI JIMENEZ: "EZ ADIORIK", RAYMOND CHANDLER
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Euskal literatura; Telesaioak