Sautrela : elkarrizketak : 2010eko denboraldia, martxoak 1 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): elkarrizketak.
Testu hautatua: Pello Lizarralde ; Ramon Saizarbitoria
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak