Sautrela: "...eta historia nobela bihurtu zen" : 2004ko denboraldia, apirilak 23 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Ibarbia, Martin; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2004)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): "...eta historia nobela bihurtu zen."
Testu hautatua: PAKO ARISTI: YESTERDAY - PAUL MACARTNEY
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak