Sautrela : Gernikako Poesia Astea : 2010eko denboraldia, martxoak 8 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Gernikako Poesia Astea.
Testu hautatua: Irati Jimenez: Mario Benedetti
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak