Sautrela: kronikak : 2010eko denboraldia, martxoak 15 - Euskal Irrati Telebista; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017) (Donostia : EITB, 2010)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): kronikak.
Testu hautatua: IBAN ZALDUA: RAMON SAIZARBITORIA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura