Goliat eta izarrak - Zubizarreta, Patxi; Mitxelena, Jokin; Landarlan Ingurumen Elkartea ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
Maren eta Aiert Txindokira joan dira Joanes artzainarekin. Kasik igerian sentituko dira han. Kasik hegan. Elur jausi beldurgarri baten berri izango dute han. Eta pintore itsuarena. Eta izarrak edaten dituen Goliat txakurrarena...
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Adiskidetasuna; Jakin-mina; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak