Besarkada bat, beharbada - Arrieta, Bertol; Eiguren, Aritz (Donostia : Elkar, 2019)
Arazoak bata bestearen atzetik pilatu zaizkio Eleneri, eta, gainera, urtebetetze-eguna zapuztu dio lagun batek. Zer egin? Amari betiko besarkatuta egon nahiko luke, eta halaxe geratzea eskatuko du kandelak itzaltzeko unean. Arranopola! Nola jakin desioa bete egingo zela? Amari kateatuta dago geroztik, pega-pega eginda daude biak, eta hala egotea ez da hasieran zirudien bezain polita. Ala bai? Kontuz desioekin, bete egin daitezke eta!
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Guraso eta seme-alaben arteko maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura