Goazen perretxikoen bila - Cassany, Mia; Kasandra; Irurk Itzulpenak (Madril : Susaeta, 2019)
Lagundu Mireni eta Xabierri mendian perretxikoak bilatzen. Egun zoragarria pasa haien familiarekin batera. Bildu perretxikorik goxoenak eta, ondoren, lagunartean prestatu eta jan itzazu.
0-5 urte (urdina)
Keywords: Perretxikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak