Augusta handimandiren gutizia arriskutsuak : (2. zatia) - Laperla, Artur; Lopez Epelde, Esther (Barcelona : Bang, 2019)
Augusto Handimandi aspertu da hamster adarbakarrarekin eta pterosauroekin jolasteaz. Orain Supersuperpatata nahi du. Malezia Maltzurrarentzat erronka itzela da hura harrapatzea, baina badu plan gaizto bat. Supersuperpatatak historiaurreko animalia-olde izugarri bati egin beharko dio aurre. Ez da hori izango, ordea, topatuko duen arriskurik handiena.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Komikiak; Haur eta Gazteentzako Literatura