Tipi-tapa bizimodu jasangarrietarantz - Tantaka telebista (Tantaka telebista, 2019)
Egungo garapen-ereduaren aurrean alternatibak bilatzen ari diren hainbat kolektibok (gizarte-mugimenduak, GGKEak, sareak edota sindikatuak) sustatutako lana da. Honen bidez garapen jasangarri baterantz bideratzen gaituzten praktikak zabaldu nahi dituzte.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Gizarte-mugimenduak -- Euskal Herria; Elikadura burujabetza -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak