Artefaktua : Alaine Agirre - Agirre Garmendia, Alaine; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, maiatzak 25).
Booktuberra: Izaro Fagundez, Armentia Ikastola - "Maren" (Alaine Agirre)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Baliabide digitalak; Telesaioak