Sautrela: Gabriel Aresti II : 2013ko denboraldia, urriak 12 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2013)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Gabriel Aresti (2).
Testu hautatua: BEÑAT SARASOLA: ABUZTUAREN 15EKO BAZKALONDOA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Aresti, Gabriel -- (1933-1975); Euskal literatura; Telesaioak; Baliabide digitalak