Teknopolis : perretxikotan saskirik gabe : 2019ko denboraldia, azaroak 23 - Rementeria Argote, Nagore; Carton Virto, Eider; Jauregi, Oihana; Leturia, Iänaki; Ochoa de Eribe, Alaitz; Roa, Guillermo; Zubia, Bego; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2019)
Bada mikologiaz gozatzeko beste modu bat: ezagutza. Bilboko Eraztun Berdeko onddoen katalogoa egiten ari da azken urteotan Santutxuko Cantharellus Mikologia Elkartea. Hirigunea inguratzen duten larre eta basoek osatzen dute eraztun hori, kaletik bertan, eta irteera bat egin dugu haiekin. Saskia hautazkoa da, ikasteko gogoa, aldiz, ezinbestekoa.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Biologia; Mikologia; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak