Programazio-laborategia ((Miñano) : Azul Multimedia, 2019)
Programazio-laborategia programazioaren munduan murgilketaren bidez hasteko diseinatutako programa da. Saioa bukatzen denean, ume hartzaileek pentsamendu konputazionala zer den eta nola erabili behar den egiaztatu ahal dituzte, lan teknologiko erreal batean proposatutako jardueren bidez.Horretarako, programatutako ekintza bakoitza bideo-jokoen mundura itzultzen duen programa diseinatu da. Honetan, pertsonaia bakoitzak hainbat probei aurre egin behar die.
2019/09/30
2019/09/30
2019/09/30
LMH, 4., 5. eta 6. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2018ko deialdia)
Keywords: STEAM hezkuntza; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Eduki digital didaktikoak