Sautrela: begirada feminista bat gure literaturari : 2016ko denboraldia, martxoak 5 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Eduardo Apodakaren 'Identitatea eta anomalia' liburua, feminismoaren ikuspegitik mugarri diren euskal lanak eta Mikel Hernandezen 'Panpinen erreinua' ipuin-liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: PANPINEN ERREINUA. MIKEL HERNANDEZ ABAITUA (HORDAGO, 1983)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura