Sautrela : Jack London : 2016ko denboraldia, martxoak 19 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Txomin Peillenen 'Nina Waita' liburua, Jack London idazleak utzitako ondare literarioa eta Joan Mari Irigoienen 'Lur bat haratago'.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: LUR BAT HARATAGO JOAN MARI IRIGOIEN (NOBELA, ELKAR, 2000)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak