Sautrela: Georges Perec : 2016ko denboraldia, maiatzak 7 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Beñat Sarasolari elkarrizketa, euskal literaturako azal gogoangarrienak eta Xabier Amurizaren 'Enaz banaz' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: ANTTON LUKU, "TU QUOQUE FILI" (ANTZERKIA, KUTXA FUNDAZIOA, 1996)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura