Sautrela: Literatura eta kantua (zaharra) : 2016ko denboraldia, azaroak 26 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Lucia Baskaranen 'Partir' nobela; kantugintza eta literaturaren arteko harremana; eta Ur Apalategiren 'Gure gauzak S.A.' liburua.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: GURE GAUZAK S.A., UR APALATEGI (NOBELA
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura