Sautrela: Eskafandra eta Lisipe : 2016ko denboraldia, abenduak 3 - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Gutierrez, Koldo; Etxeberria, Hasier (1957-2017); Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2016)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako literatur saioa. Aste honetako erreportajearen gaia(k): Aste honetako erreportajearen gaia(k): Pello Lizarralderen azkenen nobela, 'Elur bustia'; bilduma feminista; eta Joxe Azurmendiren 'Espainolak eta euskaldunak' saiakera.
Testu hautatua: JUAN LUIS ZABALA: ESPAINOLAK ETA EUSKALDUNAK, JOXE AZURMENDI (SAIAKERA, ELKAR, 1992)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak; Euskal literatura