Inoren munduan - Luzarraga, Asel (Donostia : Elkar, 2019)
Baso eta ibai, mendi eta mortu, itsaso eta hiriz osaturiko lurralde ezezagun eta denbora zehaztugabe batera garamatza Asel Luzarragak abenturaz eta fantasiaz, borrokaz eta errebeldiaz beteriko nobela honetan. Aize eta Hodei, egoera zailean topo egingo duten bi emakume gazte dira; andre gerlarien leinutik erbesteratua bata, sorginen askazikoa izateagatik jazarria bestea, era guztietako etsai eta arerioei egin beharko diete aurre, bidean topatuko duten Leixuri adiskidearekin batera.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Fantasiazko munduak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura