Arian C1: euskara ikasteko metodoa : ikaslearen liburua, lan-koadernoa - Etxabe Goñi, Itziar; Aio Aresti, Beatriz; Ezeiza Ramos, Joseba; Nazabal Iriberri, Jokin (Donostia : Elkar, 2019)
C1 maila edo antzeko goi-maila akademikora iritsi den euskara-ikasleari hizkuntzaren alderdi formala lantzeko eta hausnartzeko aukera eskaintzen dio.Arian C1 Ikaslearen Liburuko unitate bakoitzaren bukaeran ikasleari eskatzen zaion ekintza komunikatiboa egiten lagunduko dioten hizkuntza-baliabideak lantzen eta aztertzen dira atal hauetako jardueren bidez.ARIAN C1 mailak ikasleari euskaraz bizitzeko eta eroso sentitzeko bidea erraztu nahi dio, eta bide horretan, euskal unibertsoan murgiltzeko aukera eskaintzen dio, bere ezagutza sendotuz eta baita euskaraz gozatuz ere.ARIANen hizkuntzaren bi alderdiak lantzen dira, komunikazioari dagokiona eta hizkuntzaren alderdi formalari dagokiona, euskara-ikaslea alderdi bietan treba dadin.
C1 Europako erreferentzia markoa. Liburuxka dakar erantzunekin, transkripzioekin eta entzungaiekin
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/06/26
2019/06/26
DBH eta Batxilergoa
Keywords: Euskara -- Metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Hizkuntzak ikasteko metodoak