Garaiz gaude! : klima. Lehen Hezkuntza 2 - Echevarria Soriano, Esther; SM argitalpen-taldea; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : SM Ikasmina, 2019)
"Proiektu bidez ikasten" zenbait ikastetxetako esperientziatik jaio den proposamena duzu. Proiektutan oinarrituta ikastea ardatz hartuta, ikasleek eginez ikasten dute, eta ikasitakoaz kontziente direa, arazoak identifikatu eta konponbideak bilatzen dituzte, beren errealitatearekin lotutak. Ikasteko ingurune birtual ere eskaintzen du gainera, eta ikasleek, besteak beste, irakaslearekin eta ikaskideekin harremanetan egoteko gune personal bat izangu dute han.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/07/01
2019/07/01
LMH, 2.maila
Keywords: Proiektuetan oinarritutako ikaskuntza (POI); Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak