Euskara eta Literatura. Lehen Hezkuntza 4 - 1. koadernoa - Angoitia Barrenetxea, Josune; Zenitagoia Gongeta, Marijo (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
2019/05/27
2019/06/26
LMH, 4.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak