Euskara eta Literatura. Lehen Hezkuntza 2 - 2. koadernoa - Angoitia Barrenetxea, Josune; Badiola Bernaola, Izaskun (Madril : Anaya-Haritza, 2019)
Maila bakoitzerako liburu bat, konpetentzietan oinarrituta, ikasitakoa aplikatzeko. Liburuak hiruhilekotan daude antolatuta, eta hamabi unitate dituzte guztira. www.anayaharitza.es webgunean liburuko audio guztiak aurkituko dituzu.
2019/02/18
2019/04/01
LMH, 2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak