Artefaktua : Pako Aristi - Aristi, Pako; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2019)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2019ko denboraldia, azaroak 2)
Booktuberra: Zuriñe Hidalgo - "Gorputz madarikatuak" (Lucia Bascaran)
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak