Artefaktua : Jon Arretxe - Arretxe, Jon; Euskal Irrati Telebista (Donostia : EITB, 2018)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2018ko denboraldia, martxoak 31).
Booktuberra: Leire Gaztañaga "Klarisa, ume desagertu baten kasua"
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Euskal literatura; Elkarrizketak; Telesaioak; Baliabide digitalak