Gizarte Zientziak : Lehen Hezkuntza 5 - Artaraz Bengoetxea, Jabi; Artaraz, Mikel; Gamifica Tu Aula taldea; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Gizarte Zientziak LMH 5" materiala Ibaizabalek argitaratutako "Jakintzaren Zaindariak" proiektuaren barnean dago.Hezkuntza proposamen hau konpetentzien araberako ikaskuntzan oinarrituta dago eta metodologia aktiboak praktikan jartzeko aukera ematen du.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2019ko deialdia)
2019/02/11
2019/02/11
LMH, 5. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak